U wilt voor uw organisatie één of meerdere smoelenboeken bijhouden, waarbij gebruikers zelf ook foto's kunnen uploaden en wilt deze gemakkelijk inkijkbaar maken?
Ons smoelenboek is eenvoudig te koppelen aan het centrale Cleywech contactenbestand. Deze is dan als PDF-bestand beschikbaar.

Via een uploadformulier kunnen gebruikers van uw website, bijvoorbeeld de leden van uw vereniging, een foto uploaden voor het smoelenboek. Hierbij kan Cleywech voor u, als dat gewenst is, automatisch diverse smoelenboeken maken, uitgesplitst op door aan te geven categorieën binnen uw contacten. Door bijvoorbeeld de leden van uw vereniging een smoelenboek via de website te bieden verbetert u de contactmogelijkheden tussen die leden. Door het smoelenboek beschikken ze altijd over de actuele contactgegevens van de andere leden.

Een smoelenboek wordt, als een gebruiker deze opvraagt, iedere keer automatisch in PDF-formaat gegenereerd, gebruikmakend van de actuele gegevens uit het centrale contactenbestand. Een smoelenboek is dus altijd tot op de seconde actueel. Omdat het in de vorm van een PDF-bestand wordt gegenereerd is het voor uw gebruikers direct te openen, op te slaan of uit te printen.