U wilt op een centrale plek op de hoofdpagina van uw website een overzicht van nieuwsitems kunnen plaatsen, zodat dat uw die hoofdpagina steeds moet aanpassen.

Cleywech heeft hiervoor een toepassing beschikbaar, waarmee u eenvoudig nieuwe nieuwsitems kunt invoeren, die automatisch met een korte intro op de hoofdpagina verschijnen.

Hoe werkt het?

Op de website maken wij een speciale rubriek artikelen aan met het label "nieuws". Door een nieuw artikel in te voeren en daaraan dit label toe te kennen publiceert u nieuwsitems op uw website. De Cleywech nieuwsvoorziening plaatst automatisch de intro van de meeste recente nieuwsitems op de hoofdpagina van uw website. Gebruikers kunnen op een "lees meer" link klikken om het volledige nieuwsartikel te lezen.

Onder deze korte intro's van de meest recente artikelen staat automatisch een link naar de volledige nieuwspagina van uw website. Daar zal de gebruiker alle nieuwsitems vinden. Hier met een iets langere intro en een doorlink naar het volledige artikel.

U kunt zelf de volgorde van de nieuwsitems bepalen, door aan ieder item een publicatiedatum te koppelen. De meeste recente items komen automatisch bovenaan te staan