U wilt dat uw gebruikers eenvoudig contact met u op kunnen nemen, maar uw wilt liever niet uw emailadres publiceren op uw website. Want dat is immers vragen om een abonnement op spammails.

Geen website kan zonder een contactformulier. Uiteraard verzorgt Cleywech voor u een dergelijk contactformulier. Nog sterker: Cleywech levert geen website af zonder een contactformulier.

Hoe werkt het?

Een standaard contactformulier bevat een aantal velden waarmee een gebruiker zich kan identificeren, zoals een naam, emailadres en telefoonnummer, en een tekstvak waarin de gebruiker zijn bericht aan u kan invoeren.

Bij het Cleywech contactformulier is het altijd zo dat u als beheerder de inhoud van dit contactformulier ontvangt en dat de gebruiker ook een kopie van het formulier via zijn eigen emailadres ontvangt.

Cleywech kan het contactformulier ook zo inrichten dat een selectie van onderwerpen is voorgeprogrammeerd of dat de gebruiker kan kiezen aan wie binnen uw organisatie het bericht zal worden verzonden. Dit zorgt voor extra uniformiteit in het contact met uw gebruikers. En u kunt zo de vragen direct laten binnen komen bij de juiste persoon.