U wilt op de hoofdpagina van uw website een agenda voor uw gebruikers publiceren, die eenvoudig te onderhouden is.

Cleywech heeft hiervoor een toepassing beschikbaar, waarmee u gebeurtenissen aanmaakt. Iedere gebeurtenis wordt automatisch gepubliceerd in een agenda op uw website.

Hoe werkt het?

Via de applicatie Cleywech Agendabeheer voert u nieuwe gebeurtenissen in. Iedere gebeurtenis heeft een begin- en een einddatum, een omschrijving en de mogelijkheid voor een uitgebreide toelichting en een link naar een interne of een externe webpagina.

De Cleywech applicatie publiceert de eerstkomende agendapunten in een overzicht op uw hoofdpagina. Is een agendapunt verlopen, dan verdwijnt deze automatisch uit de agenda. Zo staat steeds de actuele agenda op uw website, zonder dat u er omkijken naar heeft. Door middel van een link kan de gebruiker naar de volledige agenda van uw website gaan, die automatisch op een aparte pagina is gepubliceerd. Hier wordt de agenda voor het overzicht verdeeld in tabbladen per jaar.

U kunt deze agenda openstellen voor iedereen die uw website bezoekt, maar de agenda kan ook beperkt worden opengesteld, bijvoorbeeld alleen voor de leden van uw vereniging, et cetera. Voor deze gebruikers verschijnt de agenda dan automatisch op de website als zij op uw website inloggen.